Feminitatea părului scurt

Standard

Am găsit nenumărate pagini de internet ce susţineau că, o femeie cu părul scurt nu este femeie adevărată. Sunt absolut împotriva acestei afirmaţii. Voi barbaţii credeţi că dacă nu vă puteţi prinde iubita de păr nu mai aveţi autoritate asupra ei. Vă irită faptul că părul scurt o face să pară mai sigură pe sine şi credeţi că astfel nu mai prezintă o nevoie directă de protectie. Prea rebela? Nu eşti sigur dacă o poţi stăpâni?Află că trebuie să te strădui ceva mai mult, însă recompensa va fii de două ori mai dulce.
Unde se află feminitatea unei fete cu părul scurt?


Simplu….În special pe umerii săi.


Libertatea acestora conturează gâtul descoperit, împreună cu pielea mult mai fină pînă şi în jurul urchilor firave, ce sunt gata să vă asculte, iar buzele ieşite in evidenţă şi bujorii bine prezentaţi, dau un conturul apartei feţişoarei. Aceasta este frumuseţea părului scurt.

Reclame

3 răspunsuri »

  1. :)) Buna opinia ta si e adev…Eu sunt de parere ca nu depinde de dum e parul ci depinde de cum ii sta persoanei respective.Lafel cum un tip cu sapca,cu caciula,cu fular este sau nu mai sexy sau mai masculin….lafel si unei fete ii sta mai bine cu paru mai scurt,sau e mai feminina cu el mai scurt sau mai lung.In general daca e so luam asa…cu parul scurt nu le prea sta bine la fete(scurt in sensul de periuta :)))) )..pentru ca atunci da…chiar nu ar mai fi feminine dar asa cum esti u sau cum sunt tipele din poze depinde de fiecare pers. Si apropo,am vazut o tipa astavara la Costinesti care era tunsa periuta (era tunsa cu… 3 cred) si era f feminina si f frumusica.Deci depinde…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s