`Sunt momente cand „adio” e tot ce putem spune…

Standard

E destul de tarziu , atat ceasul cat si noi.Nu trebuia sa mai trecem impreuna prin asta.. nu noi. Ceva la care cu siguranta vom lua parte cel putin o data in viata , ceea ce DEX’ul numeste despartire. Un sentiment zguduitor .

Din nou in fata unui ecran .. cu o cana veche si plina de ceai fierbinte in poala..prea fierbinte pt a’l putea bea , si cu degetele numai miere , lipindu’se astfel de taste , ma moleshesc ..incet…incet..

Mai sorb din cand in cand din cana , sa fiu sigura de ceaiul care arde . E singurul lucru despre care mai pot fi sigura…si mai trece’un ceas.

Pare ca intr’un sfarsit m’am linistit , a disparut agitatia de sarbatori…sarbatori care mi’am dorit sa le petrec cu cineva drag , dar nu am ales persoana potrivita..am dat din nou gres.

In momentele in care scanteia a pierit , si nici iubire nu mai este , cand in ciuda eforturilor , certurile continua ,  si reprosurile se stabilesc in urechile tale , cand tot ce a fost placut , acum e fortat si singurul sentiment e regretul si dorul de vremurile bune , tot ce putem face este sa spunem „adio..” Si sa ramanem asa , cu capul plecat , in intuneric , atinsi usor de ploaie si plini de ganduri trise , in ashteptarea celui care va pleca primul acasa.caci orice poveste are sfarsitul ei , si orice sfarsit te duce spre un nou inceput.

Reclame

4 răspunsuri »

  1. hmm…fte deep .. si totusi amintirile raman si ele conteaza…cand iti amintesti zambesti…t gandesti a fst bn…nu te mai gnd l partile rele.. si va fi mai bn. nu uita ca cel mai bun e urmatorul … [ asa e vb…kt d true e…:-??]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s